Actueel

De Sinterklaasintocht in Pijnacker was een groot succes!

In Pijnacker werd Sinterklaas met zijn gezellige pietjes officieel ontvangen door burgemeester Björn Lugthart. De opkomst was in Pijnacker groots. Honderden kinderen hebben afgelopen zaterdag genoten van de intocht, het dansen, zingen en springen.  

Tijdens de intocht is er ook nog even kort gesproken met Sinterklaas en zijn hoofdpiet. “Wat een ontzettend groot feest was het overal. Ik vond het ook heel erg leuk om kennis te maken met de nieuwe burgemeester. Hij is volgens mij erg populair, want meneer Björn kreeg bijna net zoveel applaus als ik”, grapt de Sint.   

De hoofdpiet heeft voor de kinderen in Pijnacker nog een belangrijke mededeling: “Alle kinderen mogen vanavond hun schoen zetten. Een kleinigheidje voor paard Ozosnel is altijd welkom, liefst een appel of een wortel”, aldus de hoofdpiet.  

De Sinterklaasintocht was dit jaar wederom weer fantastisch! Zie hieronder een aantal foto’s van de intocht afgelopen zaterdag.  

 


Sinterklaasintocht 2022

??????????? ???? ???? ?????????!

Vol verwachting klopt ons hart.. Hij komt, hij komt de Sinterklaasintocht!
Ook dit jaar komt Sinterklaas met pieten naar Pijnacker Centrum en Winkelcentrum Keijzershof! De intocht zal plaatsvinden op zaterdag 19 november.

?? ??????? ????? ?????? ?? ???????? ?? ????????:
* 12:30 uur: De Sint en pieten komen per koets aan in Winkelcentrum Keijzershof.
* 12:30-13:15 uur: De Sint en pieten zijn aanwezig in het winkelcentrum.
* 13:15 uur: Vertrek naar Pijnacker Centrum.
* 13:30 uur: De Sint en pieten komen per koets aan in Pijnacker Centrum op het Raadhuisplein. Zij worden welkom geheten door burgemeester Björn Lugthart.
* 13:30-15:30 uur: Programma op het podium en in het gehele centrum.

Op het Raadhuisplein is een podium met een swingend muziekprogramma en natuurlijk de muziekpieten. Sinterklaas wordt warm verwelkomd in het centrum en er is gelegenheid om op de foto te gaan.

* Mede mogelijk gemaakt door alle ondernemers.

We maken er samen een groot feest van!

Klik hier voor het Facebook event! 


Black Friday – Duiken naar deals!

Speciaal voor Black Friday hebben wij iets heel leuks bedacht. Op Vrijdag 25 november mag jij een duik nemen in een XXL ballenbak. Lukt het jou om binnen 1 minuut de gouden bal te vinden? Dan maak jij kans op een kortingsvoucher van de ondernemers uit Pijnacker Centrum. Haal die speurneus maar alvast uit de kast!

Kom samen met je kinderen en vrienden.. of doe zelf is gek! Neem een duik in de XXL ballenbak en herbeleef je kindertijd.

  • Bij een minimale besteding van €15,00 bij een van de winkeliers in Pijnacker Centrum mag jij een duik wagen in de ballenbak!

Lukt het jou om binnen 1 minuut de gouden bal te vinden? Duik, speur en scoor!

Doe mee en kom op vrijdag 25 november naar het Raadhuisplein!

Klik hier voor het Facebook event!