Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Met de randstadrail (metrolijn E) sta je binnen 15 minuten vanuit Den Haag of Rotterdam bij metrohalte Pijnacker Centrum. Vanaf de metrohalte is het zo’n 300 meter lopen naar het winkelgebied.

Met buslijn 455 ben je binnen 15 minuten vanuit Delft of Zoetermeer ook in het centrum van Pijnacker. Je kunt uitstappen bij het Raadhuisplein. Ook rijdt er een buurtbus rond die stopt bij de halte Ackershof.

Wil je meer weten over de beste opties met het OV, dan kun je terecht bij de routeplanner van 9292-Reisplanner, je kunt hiervoor op deze link klikken! Uiteraard kun je via de app van 9292 op jouw mobiele telefoon ook de beste route vinden.

Fietsen

Pijnacker Centrum is goed te bereiken op de fiets. In het centrum zijn voldoende plaatsen waar de fietsen gestald kunnen worden. Let op: fietsers zijn te gast in het centrum en dienen de snelheid aan te passen aan het winkelend publiek. Voetgangers hebben te allen tijde voorrang.

Auto

Pijnacker Centrum is heel makkelijk te bereiken vanaf de A13 Rotterdam – Den Haag als vanaf de N-wegen vanuit Delft en Zoetermeer.

Pijnacker Centrum beschikt over een zeer grote parkeergarage onder het hart van het winkelcentrum. Er is parkeergelegenheid voor ruim 700 auto’s. Deze garage is 24/7 uitrijdbaar. De ingang van de parkeergarage is aan de Oostlaan. En de uitgangen zijn aan de Emmastraat en aan de Kerkweg. Zie onderstaande kaart.

Tarieven:
De eerste twee uur parkeren is GRATIS en daarna kost het € 1,50 per uur.
Maximaal dagtarief: € 8,-
Verloren kaart: € 8,-

Openingstijden parkeergarage

  • Maandag t/m zaterdag van 06:30 – 21:30 uur
  • (Koop)zondag van 08:00 – 21:30 uur

Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week uitrijden. Na sluitingstijd van het winkelcentrum kun je bij de ingang tegenover de Blokker en bij de ingang van het Emmapark jouw ticket scannen en de garage betreden.