Dorpse gezelligheid,
persoonlijke service

Pijnacker Centrum lanceert spaar-app

De Ondernemersvereniging Pijnacker Centrum (OVPC) en de ondernemers die daarbij aangesloten zijn, steken hun nek uit met een mooie initiatief die ten goede komt aan het verenigingsleven in Pijnacker. Dat gebeurt met de ‘Pijnacker Centrum App’, waarbij Lokaal & sociaal centraal staat. De app is eenvoudig te downloaden. Je maakt een gratis account aan en je begint meteen met sparen voor jezelf of voor je favoriete vereniging.

Klik hier om de advertorial te lezen!

Hoe werkt de Pijnacker Centrum App?

Spaar Lokaal & sociaal
Met de Pijnacker Centrum App, Lokaal & sociaal, kunnen jij en andere bezoekers
van ons winkelgebied bijdragen aan lokale initiatieven. Zodra je tegoed hebt kun je zien welke doelen er beschikbaar zijn en kun je zelf kiezen waar jij een bijdrage wilt leveren!

Bij iedere aankoopbeloning die je ontvangt bij een van de onderstaande winkels, word jouw Lokaal & sociaal saldo automatisch met 10 punten verhoogd.

Spaar winkel punten
Scroll in de app omlaag om te zien bij welke winkels je kunt sparen en open een winkel om te zien waar je voor kunt sparen (spaardoelen).

Voor iedere bestede euro krijg je één winkel punt. Je hoeft alleen maar de klantenkaart uit de app te scannen op het tablet dat aanwezig is in de winkel. De winkelier regelt de rest!

Zodra je genoeg punten hebt gespaard bij een winkel om een van de spaardoelen te verzilveren, dan open je de winkel, klik je op het spaardoel en ontvang je direct een coupon die je in de winkel kunt laten zien.

Download de app in de AppStore of GooglePlay Store. Maak gratis een account aan.
Je kunt nu inloggen en sparen!